Emprenedors, comerciants i empresaris es fan seu el Sant Cugat Experience


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià i voltants s'han convertit en el pulmó econòmic de la ciutat en el marc del Sant Cugat Experience i de la mà d'empresaris, comerciants i botiguers. Tots ells coincideixen que la iniciativa és una aposta clara per expressar la seva identitat gràcies a l'herència del Sant Cugat Actiu i l'interès de la ciutadania a descobrir noves propostes.

La plaça d'Octavià ha estat un dels espais temàtics que ha donat vida a l'activitat empresarial i comercial de la ciutat. En el cas del món de l'empresa, el sector es dóna la mà amb l'emprenedoria com a plataforma d'entitats sòlides com Sant Cugat Empresarial (SCE), Sant Cugat Trade Center i el Vita Enterpreneurship Center. És un exemple de com els 'lobbies' empresarials, els vivers d'empreses i la col·laboració públic-privada aprofiten una iniciativa de ciutat per difondre la seva activitat, tal com expliquen el vicepresident de Sant Cugat Empresarial, Juanjo Martínez, i el representant de SC Trade Center, Lluís Godayol.

Empreses

És una mostra molt important que involucra tota la ciutat. / És una molt bona mesura perquè tot el que té a veure amb l'emprenedoria està molt ben treballat.

Tot i que la plaça d'Octavià ha estat el punt neuràlgic d'aquest espai temàtic, anomenat 'Ciutat, emprenedoria i empresa', la Rambla del Celler i el carrer de la Torre han begut de la proposta per mostrar la seva tasca en l'àmbit del comerç i els serveis.

Al carrer de la Torre, les entitats i comerços han omplert el carrer de paradetes, amb la zona gastronòmica de la plaça del Rei. La Rambla del Celler s'ha convertit en el espai dedicat als amants de l'automoció amb una desena de concessionaris que han exhibit els seus vehicles.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.