El FS Sant Cugat venç el Sant Sadurní i recupera la segona posició a la lliga

El FS Sant Cugat recupera la segona posició en el grup 1 de Tercera Divisió en superar el Sant Sadurní (4-2) en la 25a jornada de lliga. Els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador durant tot el partit i quatre pals han evitat un resultat més ampli.

El local Marc Casas ha avançat el seu equip en el segon 58 de partit després de recuperar una pilota en el mig del camp. El mateix Casas ha pogut fer el segon, però el pal ho ha evitat. En el minut set l'avantatge s'ha ampliat amb el 2 a 0, però poc després un gol en pròpia porteria de Jordi Alcoriza a la sortida d'un còrner ha suposat el 2 a 1. De nou el pal ha evitat que els vermell-i-negres hagin fet un gol més.

La represa ha començat amb el 3 a 1 després que Alex s'hagi regatejat el porter. Poc després hi ha hagut un invertanvi de xuts al pal. Primer han estat els locals que no han encertat a marcar, tot seguit ho han fet els visitants i de nou el FS Sant Cugat ha tingut un llançament a la fusta. No ha estat fins el minut 29 que Enric Sans ha tancat pràcticament el matx amb el 4 a 1. El Sant Sadurní s'ha posat a jugar de cinc i ha fet el seu segon gol quan restaven dos minuts. Tot i que els visitants ho han intentat el marcador no s'ha mogut més.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca que el seu equip té moltes baixes i que han fet debutar gent de la base.

Jaime Martínez

Ens han afectat les baixes. Ara hem de mirar d'acabar la temporada de la millor manera amb els jugadors que tenim.

El proper partit del FS Sant Cugat serà el proper dimarts a la pista de l'Esplugues.