NOTÍCIES

Eleccions Municipals 2015

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

ERC-MES presenta una llista electoral plural i 'al servei de la república catalana'


  • Comparteix:

ERC-MES ha presentat a la ciutadania una llista electoral que configura un projecte 'plural', 'transversal', 'jove' i 'al servei de les persones i la república catalana'. En aquest sentit, l'alcaldable Mireia Ingla ha explicat que les eleccions municipals són 'la primera volta' dels comicis previstos per al 27S. L'acte de presentació ha comptat amb la presència del secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, i del fundador de Socialisme, Catalunya i Llibertat, Toni Comín, que han posat en valor la pluralitat de la candidatura local i la importància de la política municipal en el procés sobiranista.

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, ha presentat un a un els candidats d'una llista electoral formada per membres del partit, de MES i independents. En aquest sentit ha destacat la pluralitat i transversalitat del projecte pel qual treballa, que està 'al servei de la república catalana'.

Mireia Ingla

És un projecte plural, perquè hem incorporat la gent de MES, transversal perquè hi ha vuit independents, jove perquè perquè hi ha set membres de les JERC i que defensa l'equitat i la justícia social.

Per la seva banda, Lluís Salvadó ha mostrat la seva satisfacció quant al projecte del partit a la ciutat, del qual n'ha destacat la 'transversalitat' de la candidatura aconseguida per la capacitat de 'sumar'.

Lluis Salvadó

Estem molt satisfets de la candidatura que hem pogut construir. Hem sigut capaços de sumar i ampliar el nostre espectre electoral, donant-li més transversalitat.

L'acte ha servit també per presentar als assistents l'esperit del programa electoral del partit, que sota el lema 'Amb tu' es distribueix en tres eixos: societat, economia i democràcia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.