NOTÍCIES

Eleccions Municipals 2015

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

VOX-FiV es presenta a les eleccions per acabar amb el 'malbaratament municipal'


  • Comparteix:

La coalició VOX-Família i Vida (FiV) assegura que si aconsegueix l'alcaldia transformarà 'el malbaratament municipal en benestar per a les famílies'. El partit ha presentat aquest dijous el seu alcaldable, Ignacio Garriga, que ha explicat que aspira a obtenir almenys un regidor de cara a les eleccions del 29 de maig. L'acte, que s'ha celebrat a l'Hotel Sant Cugat, ha rebut l'assistència d'una seixantena de persones, entre elles l'alcaldable de VOX-FiV a Barcelona i exregidor a Sant Cugat, Bruno de Salvador.

VOX-FiV ha presentat les línies principals del seu programa, centrat en les persones i en les famílies i en reduir l'estructura política 'sobredimensionada' del govern municipal. En aquest sentit, la coalició proposa reduir el número de tinents d'alcalde de cinc a dos.

Garriga ha explicat que volen garantir la transparència de l'administració municipal, així com eliminar les subvencions a entitats que 'no respectin el marc constitucional', tot posant d'exemple la relació entre l'Ajuntament i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

L'alcaldable ha explicat a Cugat.cat que la formació vol 'desmuntar el xiringuito' dels polítics i que el seu primer objectiu serà acabar amb 'el malbaratament del govern municipal' i abaixar i eliminar impostos perquè les famílies puguin tenir 'més diners a la butxaca'.

Ignacio Garriga

Venim a donar guerra i el nostre principal objectiu és acabar amb el sobrecost actual del govern municipal per abaixar els impostos i que les famílies tinguin més diners a la butxaca.

Durant l'acte de presentació, Garriga ha explicat altres aspiracions de la formació, com que les famílies puguin triar el tipus d'educació que reben els seus fills i la urbanització de districtes de la ciutat 'oblidats', com la Floresta i les Planes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.