La Unió Esportiva Sant Cugat lliga la permanència a Primera Catalana


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina certifica la permanència matemàtica al grup 2 de Primera Catalana després de superar el SAFA Claror (61-54). Aquest resultat, sumat al de la derrota del Vilassar de Dalt contra el Sant Nicolau, dóna la salvació directa a les de Germán Simón. Les santcugatenques només han pogut encarrilar el triomf als minuts finals de partit, quan el SAFA s'ha fos físicament.

Missió complerta. Quan resten dues jornades per al final de la temporada regular, la UESC ha sentenciat la permanència matemàtica a Primera Catalana en un matx que ha estat bon reflex del joc de l'equip durant el curs. Les santcugatenques han tingut moments de seriositat i minuts de qualitat en atac, mentre que en altres compassos del partit ha desconnectat i s'ha vist clarament superat pel rival.

L'inici ha estat per a les locals, que ha imposat un ritme veloç malgrat no trobar opcions interiors clares, el que havia de ser la principal arma de les vermell-i-negres. Al segon quart, la UESC ha ampliat i consolidat el marge per sobre dels 10 punts, tot i no mostrar una superioritat contundent en el joc. Un poc domini que ha perdut del tot al tercer quart, quan les visitants han fet efectiva la pressió defensiva i ha deixat grogui la UESC.

Sense idees, les vermell-i-negres han vist com les barcelonines, liderades per una efectiva Carla, reduïen distàncies de forma alarmant fins empatar el matx a instants abans dels últims 10 minuts. En el darrer període, però, el SAFA ha acusat el desgast de la remuntada i se li ha fet llarg el matx. Les santcugatenques han tornat a aplicar-se en defensa i han tornat a l'avantatge per sobre dels 10 punts, lligant el triomf i la permanència.

El tècnic de l'equip, Germán Simón, reconeix la baixada de tensió al tercer quart però celebra la recuperació de les seves jugadores.

Germán Simón

Ha estat un moment en què ens hem desconcertat, però al final l'equip ha redreçat el ritme del partit.

Amb la permanència ja al sac, la UESC durà a terma l'última visita de la temporada el cap de setmana que ve contra l'Escola Sant Gervasi.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.