La Family Run arriba a Sant Cugat amb la voluntat d'unir ciutat, esport i família


  • Comparteix:

La Family Run, cursa esportiva dirigida a la família, s'estrenarà a Sant Cugat aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí al Turó de Can Mates organitzada pel Junior FC, Kaptiva Sports i l'Ajuntament. Els participants triaran entre diversos circuits que permetran a petits i a grans disputar trams de la cursa conjuntament.

Aquesta 1a edició de la Family Run també tindrà una vessant solidària amb la col·laboració de la Fundació Ashua, dedicada a la lluita contra la Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica. La Family Run començarà a partir de dos quarts de deu del matí amb la primera cursa, que reunirà nens amb cotxet o a persones amb discapacitat que necessitin cadira de rodes per moure's.

Després, es correrà la cursa d'adults, on els participants podran triar entre fer una o dues voltes al circuit de 2.400 metres. Un cop acabada aquesta prova, començaran les curses de nens on els infants faran una part del recorregut de la mà d'un adult en una modalitat que, segons la directora de la Family Run, Aina Conca, 'fomenta el vincle entre els nens i els adults'.

El representant del Junior, Jordi Vallvé, assegura que es tracta d'una cursa que uneix esport, família i ciutat.

Jordi Vallvé

Volíem crear una cursa que vinculés el poble, la família i l'esport.

Durant tota la jornada, els participants i les seves famílies tindran accés a la zona lúdica Family Club, amb diverses activitats pensades per a tots els públics. Podran participar en tallers, sessions de diversos esports i prendre part a la sessió de zumba que es farà a les 12 del migdia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, està segura de la continuïtat de l'activitat.

Mercè Conesa

Em sento molt satisfeta d'aquesta nova activitat. Ha vingut per quedar-se. En aquesta primera edició és una activitat destinada a lluitar contra la síndrome hemolítica Urèmica Atípica.

Les inscripcions estan obertes fins aquest dissabte i els dorsals es podran recollir al Junior a partir de divendres a la tarda.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.