NOTÍCIES

Eleccions Municipals 2015

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

CiU es presenta com la candidatura que més coneix la realitat de Sant Cugat


  • Comparteix:

CiU es presenta com la candidatura a les eleccions municipals que més coneix la realitat de la ciutat. En el seu acte central de campanya, l'alcaldable de la federació nacionalista, Mercè Conesa, ha defensat el seu equip, del qual diu que està preparat per governar i que compta amb el bagatge de la feina feta.

Segons Conesa, la proposta de CiU és defensar un model de ciutat 'on tothom tingui una oportunitat'. Per això, diu l'alcaldable, les seves prioritats són les polítiques socials i d'ocupació. En aquest àmbit, Conesa ha avançat algunes propostes com reduir un 25% l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) per a les empreses que contractin membres del servei d'ocupació local, bonificar la llicència d'obertura i donar suport a les cooperatives, entre d'altres.

Propostes, ha defensat Conesa, que sorgeixen d'un equip que coneix la realitat de la ciutat i que és el principal valor afegit de la candidatura de CiU.

Mercè Conesa

Crec que som la candidatura que més coneix la realitat de Sant Cugat. Som un equip per entrar a governar i amb un bagatge de feina feta.

Conesa ha estat acompanyada per la consellera de Benestar Social i Família i també membre del comitè executiu nacional de CiU, Neus Munté, que ha elogiat l'aposta de l'equip de govern per les polítiques socials, tant en el pressupost com amb diferents accions.

Neus Munté

La valoració del mandat és molt positiva perquè les polítiques socials han estat una prioritat de l'equip de govern, tant en dotació pressupostària com en accions.

L'acte central de campanya de CiU ha aplegat més de 250 persones al Celler Modernista, com a símbol d'aquesta aposta per la cooperació.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.