NOTÍCIES

Eleccions Municipals 2015

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

La uaSC dotarà la ciutat de delegats de zona per atendre les necessitats ciutadanes


  • Comparteix:

El partit Un Altre Sant Cugat (uaSC) crearà la figura del delegat de zona per a cada districte i Valldoreix perquè atengui les necessitats dels santcugatencs. Amb la mesura, la plataforma vol donar veu a la política 'de proximitat' que vol aplicar si assoleix l'alcaldia. La uaSC ho ha anunciat aquest divendres a l'acte central de campanya a la Casa de Cultura, que ha comptat amb un col·loqui amb els assistents que s'han interessat per com el partit abordarà temes com el decret de terrasses, el Pacte per la Nit i la segona residència de la gent gran.

Municipalistes i independents. Una vegada més la uaSC ha volgut deixar clar a la ciutadania el tarannà de la formació, que aquest divendres ha convocat els santcugatencs per explicar-los amb detall el seu programa electoral al centre, Valldoreix i els districtes. Per l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés, el principal aval del partit és la feina feta al carrer durant aquests quatre anys, període durant el qual assegura 'han trepitjat tot el territori'.

Massanés ha reivindicat que si és alcalde farà realitat el concepte de política 'de proximitat', convertint l'Ajuntament en una autèntica eina de servei al ciutadà. És en aquest sentit que el cap de llista ha anunciat la creació de delegats de zona als districtes i Valldoreix per atendre millor les necessitats ciutadanes.

Jaume Massanés

Una queixa a l'Ajuntament moltes vegades no contesten ni tan sols amb un 'no'. Els polítics sempre han de tenir obert el canal amb els ciutadans.

L'acte del partit a la Casa de Cultura s'ha acompanyat d'un col·loqui en què els santcugatencs han pogut fer arribar a l'alcaldable dubtes i preguntes sobre com pensa tractar temes de ciutat si aconsegueix l'alcaldia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.