La Nit dels Museus mostra el patrimoni local amb noves activitats


  • Comparteix:

La Nit dels Museus ha ensenyat aquest dissabte el patrimoni local a través de noves activitats. Prop de 25 persones han participat a la visita guiada 'Desxifrem els símbols medievals', que ha mostrat el Claustre i l'església del Monestir, i ha servit per donar el tret de sortida a la iniciativa.

El patrimoni històric i cultural de la ciutat s'ha pogut veure des d'una altra perspectiva amb la Nit dels Museus. Per atraure els ciutadans als equipaments locals, els museus han organitzat noves propostes i activitats com una visita guiada sobre simbologia universal i la interpretació cristiana dels símbols presents al Claustre i a l'església. El director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que, amb aquesta visita, han tocat una temàtica que no havien tractat fins ara.

Lluís Campins

És una activitat nova sobre una temàtica que no havíem treballat abans. És una novetat.

La Nit dels Museus és una iniciativa europea que també se celebra a altres ciutats com Barcelona. En aquest sentit, Campins ha subratllat que l'èxit de la proposta a la capital afavoreix la resta de municipis.

Lluís Campins

L'èxit de la proposta a Barcelona dóna una dimensió i una projecció que ens ajuda als museus del territori.

La Nit dels Museus se celebra amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que ha tingut lloc aquest diumenge i que també ha ofert noves activitats al Celler Cooperatiu, la Casa Aymat i el Museu del Monestir.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.