L'Alcobendas va apartar de l'ascens el Rugby Sant Cugat ara fa dos anys


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat afronta aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, un dels partits més importants de la seva història a Tudela. Els santcugatencs es juguen una plaça a Divisió d'Honor davant l'Alcobendas Rugby, un vell conegut que ara fa dues temporades va despertar del somni de l'ascens al Rugby Sant Cugat, quan els va eliminar a la primera ronda en eliminatòria a doble partit. Ara, els de Leo Pereira tenen l'oportunitat de fer història davant d'un dels històrics de la màxima categoria del rugbi estatal.

Ja fa dues temporades del primer i únic creuament de santcugatencs i madrilenys, quan van sortir victoriosos els d'Alcobendas. Els madrilenys venien d'una temporada perfecta, invictes a la fase d'ascens, mentre que els santcugatencs, que eren nouvinguts a la categoria, havien fet una gran temporada i van ser segons a la classificació.

El partit d'anada es va jugar a la Guinardera i la igualtat va ser evident, tot i que els visitants es van endur l'avantatge en guanyar de quatre punts (20-24). Tocava remuntar a Alcobendas i els santcugatencs no van poder. Van perdre també a la tornada (24-17), davant un potent Alcobendas que no acabaria pujant de categoria.

Tots dos equips han canviat molt en aquests dos anys, tant al camp com a les banquetes. Leo Pereira ha arribat a la santcugatenca per fer tàndem amb Jordi Justícia, entrenador d'aquesta eliminatòria anterior. Alguns jugadors han marxat i altres han arribat però sobretot el que s'han quedat han fet una gran evolució, com Pol Pla, Bruno Granell, Iñaki Berasategi, que no va jugar, i Jordi Segura.

Pel que fa als madrilenys, el principal canvi ha estat a la banqueta, on Carlos Bravo, que abans era el màxim responsable de l'equip, ara comparteix càrrec amb Jose Ignacio Inchausti, seleccionador estatal de rugbi seven. Destaquen algunes individualitats com els internacionals Pedro Martín, Iñigo Ribot, Guillermo Rado, Glen Rolls i Pablo Pereyra.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.