El swing omple Can Quitèria


  • Comparteix:

El primer aniversari de la Vermuteria Taps ha convertit aquest diumenge la plaça de Can Quitèria en una gran trobada de swing a la fresca. Es tracta d'una activitat que organitza juntament amb el grup de ball Femlindy un diumenge al mes i que en aquesta ocasió ha omplert l'espai i ha tingut música en directe.

El grup de ball Femlindy ha organitzat aquest diumenge una nova trobada de ball de swing. En aquesta ocasió, els participants a la cita per als aficionats de les diverses varietats de swing han pogut aprendre els passos bàsics i ballar amb la música en directe del grup Juli Aymí Tri.

Un dels membres del grup de ball, Lluís Calvera, ha explicat que l'objectiu de Femlindy és donar a conèixer aquests estils de dansa i, a la llarga, consolidar la iniciativa.

Lluís Calvera

Volem consolidar aquesta ballada, consolidar-la posant música en directe o que tothom d'arreu conegui aquest esdeveniment. I més endavant, per exemple, tornar a ballar al Mercantic o altres places. A partir d'aquí, intentarem evolucionar.

Fa uns sis mesos que la plaça de Can Quitèria acull aquesta proposta, però la d'aquest diumenge ha estat especial, ja que ha servit per celebrar el primer aniversari de la Vermuteria Taps, col·laboradora de la trobada. El responsable del bar, Fidel Trias, ha explicat que es tracta d'una activitat que engresca molta gent.

Fidel Trias

La veritat és que cada vegada ve més gent, fins i tot gent de fora de Sant Cugat. La veritat és que té molt èxit i a la canalla, sobretot, els hi encanta.

La ballada està enmarcada en els actes de la celebració Lindy Hop Day Catalunya 2015 i està inclosa en el programa de Sant Q Black, un festival de música negra que té com a objectiu situar la ciutat al mapa dels amants de la música.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.