El Sant Cugat Esport segueix fora del descens i el Junior es complica la salvació


  • Comparteix:

El derbi entre el Sant Cugat Esport i el Junior FC acaba en empat (0-0) en l'avantpenúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana. El punt no serveix a cap dels dos equips, però és més negatiu per als visitants, que ja no depenen d'ells mateixos per aconseguir la permanència. D'altra banda, el punt sumat permet el SantCu mantenir-se fora del descens, però encara amb la feina per fer quan falten dues jornades.

El derbi entre el SantCu i el Junior ha estat intens des de l'inici, però no ha estat fins el minut 20 que s'ha arribat a les àrees. El visitant Xavi Mayol ha desaprofitat un mà a mà i a la jugada següent els locals han generat perill en un remat de cap. El partit es desenvolupava al mig camp, fins que en el minut 37 el jugador vermell-i-negre Albert Solano ha vist la targeta vermella directa per una forta empenta quan la pilota no estava en joc.

Tot i estar amb un menys, el SantCu ha tornat a tenir una ocasió abans de la mitja part, resposta per la més clara oportunitat del Junior, que tampoc no ha trobat el camí del gol. A la represa, els blau-i-negres han aprofitat la superioritat numèrica per dominar la pilota i tenir més aproximacions, però sense l'encert necessari per posar-se per davant en el marcador.

Els minuts passaven i els locals cada cop es conformaven més amb l'empat mentre que el Junior lluitava pel gol del triomf. Tot i les aproximacions blau-i-negres el SantCu també ha tingut una ocasió al contraatac per donar la sorpresa. Els últims instants han estat un atac constant del Junior, però sense acabar de generar perill de gol.

El tècnic dels locals, José Alcaraz, destaca que el seu equip ha sabut patir i que han buscat el gol en els contraatacs.

José Alcaraz

Avui l'equip ha patit, potser ells han tingut més ocasions quan érem 11 jugadors. Sabíem que podíem tenir ocasions amb contraatacs.

Per la seva banda, l'entrenador del Junior FC, Hans Schönhöfer, creu que el seu equip ha sabut jugar millor.

Hans Schönhöfer

La salvació passava per guanyar aquí. L'empat ens deixa vius, però ja no depenem de nosaltres mateixos. No hem de defallir.


Ara resten dues jornades per al final de la competició. El SantCu és desè, a un punt del descens si acaben baixant sis equips. El Junior, de la seva banda, haurà de guanyar els dos partits que queden i esperar resultats favorables, ja que a hores d'ara són a cinc punts de la salvació. El proper rival del SantCu serà el Gornal mentre que el Junior rebrà la Penya Màlaga.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.