Els assajos del Paga-li Joan arrenquen amb 25 parelles participants


  • Comparteix:

Una vintena de parelles infantils i cinc d'adults han participat al primer assaig del ball del Paga-li Joan d'enguany, que es podrà veure el 29 de juny en Festa Major. A l'Hort de l'Abat - Jardins del Paga-li Joan, la canalla ha après els primers passos del ball del vano i el ram, mentre que els més grans hi han fet una primera presa de contacte. L'any passat, aquesta dansa popular va aplegar el dia de Sant Pere 61 parelles d'adults i 44 d'infants.

L'organització ha mostrat satisfacció per l'assistència del primer dia i ha aclarit que, a mesura que s'acosta la data de l'actuació, cada vegada hi participen més parelles. La membre de la Comissió del Paga-li Joan Marta Manyoses ha posat en valor aquesta tradició, la qual considera que representa els santcugatencs.

Marta Manyoses

Crec que el Paga-li Joan és un referent a la ciutat. És un ball obert a la participació de tot el poble que tohom pot ballar. És el ball que ens representa i ens fa molta il·lusió poder-lo ensenyar.

El ball del vano i el ram està organitzat per la Comissió del Paga-li Joan, l'Esbart, el Grup Mediterrània i la Coordinadora d'Entremesos i Cultura Popular i Tradicional. Enguany la iniciativa està patrocinada per Ferrer HealthTech i per Sant Cugat Centre Comercial i Oci.

Inscripcions
Els assajos del Paga-li Joan s'allargaran fins al 19 de juny. El grup infantil, de nens i nenes de sis a 14 anys, assajarà els dimecres i divendres, de dos quarts de set de la tarda fins a les vuit del vespre, i l'adult, els mateixos dies, de dos quarts de nou a les deu del vespre. Tots els assajos es duran a terme a Hort de l'Abat - Jardins del Paga-li Joan i, en cas que plogui, es traslladaran al Celler Modernista.

Les inscripcions es poden efectuar fins divendres de la setmana vinent de forma telemàtica o bé assistint als assajos.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.