El femení del Patí Hoquei perd i es jugarà la permanència a la darrera jornada


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau golejat contra l'Sferic Terrasa (0-5) a la penúltima jornada d'OK Lliga i es jugarà la permanència a la darrera a la pista de l'Igualada. Les egarenques, entrenades per l'extècnic vermell-i-negre Pep Mateo, han estat molt superiors a les locals i han aprofitat l'ansietat de les santcugatenques i la baixa per sanció de Maria Rosa Tamburini per endur-se un còmode triomf del pav 2 de la Rambla del Celler.

Les santcugatenques han notat en excés la baixa de Maria Rosa Tamburini i han mostrat falta d'idees en atac. Les egarenques, sense res en joc, han estat més tranquil·les a la pista i han sabut aprofitar les ocasions amb bastant encert. El primer temps ha finalitzat 0 a 2 amb gols de les de Terrasa que no han patit en cap moment per endur-se el triomf. En el segon temps, el partit ha seguit el mateix camí i les visitants han pogut fer més gran la distància fins el 0 a 5 final.

El tècnic del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, creu que han acusat la falta d'efectivitat cara porteria.

Jaume Oms

A la primera part hem tingut algunes ocasions, en la segona estavem més cansades. Crec que la clau ha estat en la poca efectivitat que hem tingut.

Tot i la derrota, les santcugatenques depenen d'elles mateixes per salvar la categoria. Han de guanyar a Igualada en la darrera jornada de competició. Si perdessin, haurien d'esperar el resultat del Girona davant el Santa Maria del Pilar.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.