Sant Cugat ofereix un talonari de descomptes per descobrir la ciutat


  • Comparteix:

Els turistes de Sant Cugat poden gaudir des d'aquest dimarts del talonari de descomptes '100% Sant Cugat'. Es tracta d'un talonari que inclou més d'una trentena de descomptes i promocions per gaudir dels espais culturals, les activitats i els comerços de la ciutat. El llibret, escrit en tres idiomes -català, castellà i anglès- organitza les diferents propostes en tres categories: essencials, activitats a l'aire lliure i compres.

Per primera vegada l'Ajuntament ha sumat esforços amb Sant Cugat Comerç i el sector hoteler de la ciutat per fomentar el turisme i la promoció del municipi vallesà. El resultat ha estat el talonari de descomptes '100% Sant Cugat' que té per objectiu donar a conèixer als turistes que visitin la ciutat els seus principals atractius en l'àmbit de l'oci i la cultura.

La regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Joana Barbany, ha explicat que el públic objectiu d'aquest talonari és el turisme que ve a Sant Cugat i no els santcugatencs, tot i que també el poden fer servir.

Joana Barbany

El públic objectiu d'aquest talonari és el que està de pas per Sant Cugat. Amb aquesta iniciativa poden conèixer què poden fer aquí i saber que no cal anar tot el dia a Barcelona, que aquí poden estar-s'hi un parell de dies perquè hi ha moltes activitats.

A part dels usuaris dels hotels també formen part del públic objectiu d'aquesta iniciativa els esportistes del Centre d'Alt Rendiment (CAR), les delegacions esportives i els diferents estudiants de les escoles universitàries de Sant Cugat.

Els encarregats de distribuir el talonari són el sector hoteler que el facilitaran als seus clients en el moment de l'entrada a l'establiment. La representant del sector hoteler, Sònia Morera, explica que aquest talonari representa un avantatge per a la ciutat i també per als seus visitants.

Sònia Morera

La proximitat de Barcelona és un gran avantatge però genera que molts dels turistes passin el seu temps d'oci a Barcelona. Amb el talonari fem un resum dels principals punts d'interès de la ciutat a nivell d'oci i de cultura.

En aquests moments, el municipi ja disposa de 8.500 unitats del '100% Sant Cugat' i preveuen fer-ne 10.000 més durant aquest mes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.