Jaume Pla dirà adéu als escenaris teatrals amb una obra de Víctor Alexandre


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre ha escrit l'obra de teatre 'Abans que pugi el teló', una dramatúrgia escrita expressament per retre homenatge a l'actor Jaume Pla, també veí de Sant Cugat, que s'acomiadarà dels escenaris amb aquest muntatge. Pla, de 87 anys, és un dels actors en actiu de més edat i amb una trajectòria més llarga a l'escena catalana. L'obra es podrà veure al Teatre-Auditori el 21 de gener del 2016.

'Abans que pugi el teló' explica la història d'un actor d'edat avançada que està a punt de viure la nit més difícil de la seva vida, la nit en què s'ha d'acomiadar dels escenaris i dir adéu per sempre als personatges que ha interpretat al llarg de més de 60 anys. Es tracta d'una obra que vol retre homenatge a Jaume Pla i també al teatre. Víctor Alexandre ha explicat que no es tracta d'una biografia sinó d'una obra de ficció amb elements reals.

Víctor Alexandre

No és una biografia de Jaume Pla, és una obra de ficció amb elements reals.

El director de l'obra, Salvador Fité, i Jaume Pla ja han començat a assajar el muntatge.

Jaume Pla

El més difícil és posar-me en marxa i estudiar l'obra. Amb la meva trajectòria he fet moltes obres, molts monòlegs, però un monòleg d'una hora i deu minuts tot sol en escena és complicat.

Un mes abans de l'espectacle, 'Abans que pugi el teló' es podrà trobar a les llibreries.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.