Sant Cugat posa en marxa el servei municipal per a músics La Pua


  • Comparteix:

Sant Cugat ha posat en marxa l'Oficina Musical La Pua, un servei municipal d'assessorament a músics locals. El nou servei, que s'ubica al Casal TorreBlanca, s'ha presentat aquest diumenge durant la celebració local del Dia Internacional de la Música. Enguany, la jornada ha omplert la ciutat amb una trentena d'activitats.

La música ha ressonat a la plaça de l'Om, el Celler Modernista, el carrer Major, la plaça de Can Quitèria i el Casal TorreBlanca, cinc espais per escoltar el talent local en el Dia Internacional de la Música.

La proposta, organitzada per la Taula d'Arts Escèniques Musicals, ha ofert espectacles de tot tipus amb especial protagonisme per a les escoles de música i els artistes santcugatencs. Un any més, la jornada ha animat un nombrós públic, tot i les altes temperatures.

Públic

Érem al parc, hem sentit la música i hem recordat que era el dia. Ens agrada passejar i anar trobant espectacles. / El nostre fill viu a Sant Cugat i hem aprofitat el dia per sortir al carrer.

En aquest marc, s'ha presentat la nova Oficina Musical La Pua, que ofereix serveis i assessorament als músics locals per ajudar-los en la seva formació i la seva promoció. Aquest nou servei està situat al Casal TorreBlanca i oferirà des de bucs d'assaig fins a la producció de concerts, com ha explicat el dinamitzador de l'espai, Pau Sans.

Pau Sans

Té formació, recursos i un servei d'assessorament personal.

Els programa d'activitats del Dia Internacional de la Música, que enguany ha arribat a la seva 3a edició, ha tingut un record especial per a la soprano Victòria dels Àngels amb motiu del desè aniversari de la seva mort.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.