Serrat, The Hole i Chucho Valdés, a la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha presentat aquest dilluns la programació per a la temporada de setembre i gener, amb noms propis com Joan Manuel Serrat i Vanesa Martín, i els espectacles 'The Hole' i 'Idiota', entre l'oferta. A més, del 9 d'octubre al 8 de novembre l'equipament es convertirà en una sala de cabaret amb un aforament de gairebé 400 espectadors i que aportarà una manera diferent de veure les actuacions.

L'equipament vol oferir una programació 'variada per a tots els gustos i per a totes les butxaques'. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, vol que els espectacles serveixin per 'recarregar piles' de cara a la tardor.

Pep Tugues

És una programació variada per a tots els gustos i totes les butxaques. La gent carregarà piles per afrontar la tardor. Vindran i s'ho passaran bé. Si no, és que no hem fet bé la nostra feina.

Les entrades dels espectacles ja estan a la venda en taquilla i al web del Teatre-Auditori, que més enllà dels tiquets senzills, posa a disposició dels espectadors diferents abonaments de temporada, distribuïts per temàtica i per quantitat de funcions.

Música
La proposta musical està conformada per noms propis com el de Joan Manuel Serrat, que actuarà a la ciutat l'11 i 12 de setembre. Una de les veus més reconegudes del panorama musical espanyol, Vanesa Martín, oferirà un concert el 23 d'octubre emmarcat en la seva gira 'Crónica de un baile'. També diran la seva el grup Obeses, amb un espectacle grandiloqüent amb la Banda Municipal de Barcelona & Cor el 24 d'octubre, com ha explicat el membre de la banda, Arnau Tordera.

Arnau Tordera

Estarem presentant 'Obeses 3D'. És un format de colós amb la Banda Municipal de Barcelona i un cor creat per a l'ocasió.

Un dels grans músics de la història del jazz, Chucho Valdés, torna a Sant Cugat el 20 de novembre amb l'espectacle 'En família', on tindrà la col·laboració de sis músics, entre ells dos dels seus fills. També torna a l'equipament un mite de la música en català, Raimon, que repassarà les cançons més reconegudes de la seva carrera. Aquest concert serà el 28 de novembre.

Niña Pastori també passarà pel Teatre-Auditori el 3 de desembre amb l'espectacle 'Ámame como soy'. El músic gallec Carlos Núñez demostrarà a l'escenari santcugatenc el seu talent, reconegut internacionalment, el 18 de desembre.

Teatre
Jordi Casanovas dirigeix 'Idiota', que arriba a l'equipament municipal el 26 de setembre protagonitzada pel santcugatenc Ramon Madaula. Ja a l'octubre Willy Toledo protagonitza l'obra 'Cremats', que es podrà veure el 9 d'octubre.

Un dels grans atractius de la temporada del Teatre-Auditori arriba del 28 d'octubre a l'1 de novembre amb la primera part de 'The Hole', un espectacle de cabaret presentat per La Terremoto de Alcorcón i que ha recollit bones crítiques. També passarà el 6 de novembre per l'equipament el musical 'Flor de nit', creat per Dagoll Dagom. El director escènic, Víctor Álvaro, ha explicat que es tracta d'una versió reduïda del musical creat fa 20 anys.

Víctor Álvaro

Es trobaran 'Flor de nit' en format cabaret, una versió reduïda del musical que van fer fa 20 anys Dagoll Dagom, Vázquez Montalbán i Albert Guinovart.

Tornarà a visitar l'escenari santcugatenc el 8 de novembre l'humorista Carlos Latre amb les seves imitacions i Luis Pardo portarà el mentalisme el 16 de gener amb un espectacle on el públic serà protagonista.

Luis Pardo

És un espectacle de mentalisme pur, parlo de totes les especialitats. És molt interactiu, amb molta participació del públic.

Lluís Homar protagonitza el 29 de novembre una versió singular de 'Terra baixa', on ell sol donarà vida als quatre personatges principals de l'obra de Guimerà.

Una altra cita obligada per als amants del teatre és 'Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano', de Mario Gas i amb Josep Maria Pou, que es podrà veure l'11 de desembre. 'La plaza del Diamante', l'obra de Mercè Rodoreda, prendrà forma d'obra de teatre en un muntatge dirigit per Joan Ollé i protagonitzat per Lolita Flores, el 19 de desembre.

'Abans que pugi el teló' portarà més teatre amb segell santcugatenc amb una obra escrita per Víctor Alexandre per al seu amic i actor Jaume Pla, que la protagonitza. Es podrà veure el 21 de gener. 'El eunuco', de Pep Anton Gómez, serà l'últim espectacle de la temporada, el 31 de gener. Una història per riure, com ha explicat el director, Pep Anton Gómez

Pep Anton Gómez

Garantim dues hores de molta diversió, de riure i d'una història molt entretinguda.

Dansa
La primera aproximació de la temporada a la dansa arriba el 16 d'octubre amb l'actuació del Joburg Ballet. Ja al novembre, el dia 27, la companyia Sharon Fridman porta l'espectacle 'Free Fall'. El 8 de gener es podrà veure l'espectacle 'It dansa', de la Jove Companyia de Dansa de l'Institut del Teatre.

Clàssica i òpera
No pot faltar la música clàssica al Teatre-Auditori, que el 25 d'octubre acollirà 'Mozart? Sí, vull', amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC)i el Cor de l'Orfeó Lleidatà. L'òpera també té el espai a l'equipament. El 13 de novembre arriba 'Le nozze di Figaro', de Mozart, a càrrec també de l'OSSC i del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell. L'agrupació santcugatenca tornarà a dir la seva amb el concert 'Brahms i Beethoven', el 19 de novembre.

Al gener, el dia 10, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, amb Gerard Claret al capdavant, portarà un repertori de 'Classicisme simfònic'.

Poesia
El Festival Nacional de Poesia tornarà a omplir el Teatre-Auditori de versos i rimes el 18 d'octubre amb la seva presentació i amb la Nit de Poesia, el 22 d'octubre, l'activitat més emblemàtica d'aquesta trobada literària.

Programació infantil i familiar
La programació 'Ual·la en família' portarà espectacles de tot tipus, com la funció musical 'La casa flotant', el 22 de novembre, i el musical 'Aladín, un musical genial', el 13 de desembre.

El Teatre-Auditori també acull un any més el festival Petits Camaleons, que en la quarta edició acollirà les propostes musicals d'Els Pets, Els Catarres i M-Clan, entre d'altres.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.