Mireia Belmonte és dubte per al Mundial de natació a Kazan


  • Comparteix:

L'equip de natació espanyol s'ha presentat al CAR aquest divendres amb el Mundial de Kazan a l'horitzó. El gran dilema és conèixer si Mireia Belmonte participarà després de les molèsties que pateix a l'espatlla. Belmonte es mostra optimista, però tant els metges com el seleccionador desaconsellen la seva presència mundialista.

Protagonisme i expectació a la presentació de l'equip espanyol de natació al CAR on totes les mirades han estat posades en Mireia Belmonte. Belmonte pateix unes molèsties a l'espatlla que l'han impedit entrenar-se amb normalitat, fet que podria deixar la badalonina sense mundial.

Optimisme de Belmonte per les sensacions que té ara mateix, però tot pendent de les darreres proves mèdiques de diumenge. La nedadora creu que pot estar a Kazan.

Mireia Belmonte

Sóc optmista, però cal esperar a les darreres proves mèdiques.

Els serveis mèdics i el seleccionador desaconsellen la seva participació al Mundial per evitar riscos de cara als jocs olímpics de Rio 2016. L'entrenador de Mireia Belmonte, Fed Vergnoux, creu que és millor que la badalonina descansi a la cita mundialista.

Fred Vergnoux

Crec que la Mireia hauria de descansar i arribar ben bones condicions als Jocs Olímpics.

L'equip espanyol està format per 14 nedadors, set nois i set noies. L'acte s'ha tancat amb la tradicional foto de família.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.