'Macbeth' posa el punt final a les Lectures a la Fresca 2015


  • Comparteix:

Els Amics de Pedra i Sang han tancat l'11a edició de les Lectures a la Fresca amb 'Macbeth', una de les obres més reconegudes de William Shakespeare, protagonista del cicle d'aquest any. L'Espai dels Castanyers, als Jardins del Monestir, ha acollit aquesta última representació d'una activitat ja consolidada als estius de la ciutat.

'Macbeth' ha estat la peça escollida per posar punt final al cicle que ha recorregut les obres del dramaturg anglès, però ho ha fet posant el to d'Amics de Pedra i Sang. L'actor Joan Berlanga ha encarnat el protagonista d'aquesta tragèdia sobre l'ambició, conjuntament el poder, el remordiment i la culpa. L'obra està dirigida per Dolors Vilarasau i també aplega les interpretacions d'Artur Costa, Carme González i Pere Pahissa, entre d'altres.

El cicle de lectures teatralitzades ha aconseguit atreure un nombrós públic en aquesta edició, dedicada a una de les grans figures de la literatura universal.

Les Lectures a la Fresca arrancaven amb una proposta innovadora. Una representació de 'Molt soroll per res' al parc de Ramon Barnils sense escenari i amb els actors rodejats pel públic.

El següent muntatge es dedicava a 'Giulietta' que, en aquest cas, veia com part de la història anava més enllà de Verona.

La tercera proposta, 'Xècspir', ha estat la que més ha fet riure al públic i la que posava sobre l'escenari tot un repertori dels diferents personatges creats pel dramaturg anglès que ja s'han convertit en un clàssic.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.