La majoria dels restauradors, contents de l'estiu malgrat les pluges d'agost


  • Comparteix:

La majoria dels bars i restaurants consultats per Cugat.cat es mostren satisfets de la facturació dels mesos d'estiu, tot i que coincideixen que les pluges d'aquest agost han fet minvar l'ocupació. En el cas dels locals de la plaça Augusta, els responsables afirmen que l'últim decret que redueix l'horari de les terrasses continua afectant-los.

Per als restauradors el binomi estiu i terrasses continua suposant bona part dels ingressos. El mal temps d'aquest final d'estiu i el decret municipal de terrasses han estat la nota negativa de les valoracions.

Restauradors

L'ocupació ha pujat a l'agost / Per Festa Major i juliol ha anat bé i a l'agost ha baixat / Els dies que hem de facturar més ens deixen posar 14 taules / Hem deixat de facturar entre un 30 i 40%

El decret regulador de terrasses, que segons el consistori intenta compaginar el descans dels veïns amb l'activitat comercial, restringeix l'horari de tancament mitja hora abans que l'estiu passat a la plaça Augusta.

En aquest indret, el decret manté el nombre de taules -de sis a 14- i amplia durant l'estiu l'horari de tancament de les terrasses fins a les onze de la nit de diumenge a dijous i fins a dos quarts de dotze de la nit per als divendres, dissabtes i les vigílies de festiu. A més, marca el temps de recollida de les terrasses en 15 minuts.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.