El Junior empata a casa contra la Gornal, però deixa bones sensacions


  • Comparteix:

El Junior empata a un a casa davant la Gornal (1-1) en la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han firmat un bon partit però no han pogut passar del empat davant d'un rival que ha acabat el partit amb nou.

El matx ha començat molt disputat amb els dos equips endollats i concedint pocs errors, però ni el Junior ni la Gornal podien acabar d'imposar el seu futbol. A 15 minuts del descans els locals han posat una marxa més i han tingut ocasions, però no han estat encertats de cara a porteria i han acabat perdonant. Al minut 44 els visitants han trenat una gran jugada de contracop que ha acabat amb un gol en pròpia porteria del quadre local.

A la represa, els blau-i-negres no han abaixat el cap i han seguit dominant el partit davant d'un rival que s'ha mostrat molt segur en defensa. A la recta final del matx la Gornal ha començat a patir pel físic i el partit s'ha trencat per les nombroses faltes i les pèrdues de temps, que s'han acabat transformant en varies targetes grogues i dues expulsions de l'equip visitant. La perseverança dels blau-i-negres ha estat premiada al minut 89 amb el gol de l'empat, que ha marcat Guillem Perez.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que al final podien haver aconseguit els tres punts.

Hans Schonhofer

Hem estat perseverants i la intensitat ens ha donat el premi de l'empat. I fins i tot podiem haver guanyat.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el Fontsanta-Fatjó.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.