Fabià trenca el partit a favor d'un SantCu que suma el primer triomf de la temporada


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma la primera victòria de la temporada a la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol després de superar la Unificació Bellvitge (3-2) en un matx en què s'han xiulat fins a tres penals. El vermell-i-negre Fabià ha revolucionat el partit en el segon temps sortint des de la banqueta amb un gol i forçant el segon penal a favor dels santcugatencs.

El partit no ha tingut un clar dominador en cap moment i en el primer temps hi ha hagut molt poques ocasions tot i que s'han pogut veure dos gols. Els de l'Hospitalet s'han avançat en el minut 4 amb un gol d'Ezequiel que ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per batre a Roberto. Un gol que no ha fet reaccionar el conjunt santcugatenc, que s'ha mostrat una mica apàtic en els primers minuts. A mesura que ha avançat el matx, les forces s'han igualat i els locals han pogut empatar amb un gol de Geri de penal, abans d'arribar al descans.

En el segon temps el partit s'ha obert i els santcugatencs han fet un pas endavant. Com en la primera jornada, l'entrada de Fabià ha donat perill al Sant Cugat Esport, amb molta mobilitat a la linia atacant. Una centrada del davanter santcugatenc ha sorprès el porter visitant, fent així el 2 a 1. I el recital de Fabià no ha acabat aquí, perquè una jugada seva ha finalitzat amb un nou penal a favor del SantCu que ha transformat Rubén. Abans, els visitants han desaprofitat una pena màxima enviat la pilota al pal dret de la porteria de Roberto. Els darrers minuts s'han viscut amb emoció quan la Unificació Bellvitge ha retallat distàncies amb 3 a 2 amb un gol d'Alejandro Moreno. L'entrenador del SantCu, Jose Alcaraz, destaca que el triomf serveix per reforçar la moral de l'equip.

José Alcaraz

A nivell psicològic va molt bé la victòria i hem fet bo el punt aconseguit en el camp del Can Vidalet.

Amb quatre punts els santcugatencs es queden a la meitat de la taula i la setmana que ve visiten el camp del Torrelles.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.