NOTÍCIES

Eleccions Parlament 27S

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

Herrera diu que Catalunya sí que es Pot aspira a ser la sorpresa i l'alternativa


  • Comparteix:

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, assegura que Catalunya sí que es Pot aspira a ser la sorpresa i l'alternativa per donar un tomb al país i posar-lo al servei de la ciutadania. El també diputat ha visitat aquest dissabte Valldoreix acompanyat pels membres de la candidatura Dionisio Giménez i Josep Maria Balcells,per la portaveu municipal d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, i el regidor ecosocialista Ramon Gutiérrez.

Herrera ha presentat la candidatura com l'opció d'esquerres que defensa els drets públics i el dret a decidir. És per això que el coordinador nacional d'ICV ha assegurat que Catalunya sí que es pot aspira a ser la 'sorpresa' i l'alternativa a la resta de candidatures per posar les institucions al servei de la gent i canviar la realitat.

Joan Herrera

Aspirem a ser la sorpresa. És molt diferent si l'alternativa a la candidatura de Mas és C's que si ho és Catalunya sí que es Pot.

En aquest sentit, Herrera ha criticat el posicionament de les patronals bancàries i ha demanat el vot per plantar cara a aquesta amenaça amb la defensa d'un rescat social.

Joan Herrera

Un vot lliure que planti cara a l'amenaça de la banca com a país i com a ciutadans que volem un rescat social i no de la banca.

Herrera ha estat acompanyat pel número 81 de la candidatura, el santcugatenc Josep Maria Balcells, que ha lamentat l''amnèsia' que imposa Junts pel Sí que, diu, impossibilita repassar el 'desgovern' de CiU i centra el debat electoral només en la independència.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.