El nou camp de gespa de La Farga amplia l'oferta d'equipaments per als clubs


  • Comparteix:

El nou camp de gespa artificial de l'escola La Farga augmenta l'oferta d'equipaments esportius per als clubs santcugatencs. El centre escolar diu que està obert a negociar l'ús de l'espai amb entitats mancades d'instal·lacions. El camp s'ha inaugurat aquest divendres.

La Farga celebra el 45è aniversari de l'entitat amb la culminació d'un projecte treballat durant 10 anys. Un nou camp de gespa que servirà per a l'esbarjo escolar, per a les activitats extraescolars del centre i que també s'obrirà als clubs de la ciutat que vulguin negociar-ne l'ús. El director de l'escola, Juan Carlos Hernando, manifesta aquesta voluntat.

Juan Carlos Hernando

El fem servir tot el dia, fins les set o les vuit, i després estem oberts al que sigui. Hem d'estar amb la ciutat, hi ha clubs que ja l'han demanat. Sabem que dissabte ve un club de fora a jugar un partit.

La inauguració s'ha dut a terme amb la presència de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat, que ha tallat una cinta col·locada al mig del camp donant per estrenada de manera simbòlica la instal·lació. Després de l'acte s'han disputat partits entre els alumnes més petits del centre.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.