El FS Sant Cugat supera el Viladecans i s'endú el primer triomf del curs


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat suma els tres primers punts de la temporada en superar (6-4) el Viladecans en la tercera jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres guanyaven al descans 1 a 0 amb total domini del joc. A la represa, els visitants han sortit forts i han capgirat el marcador, però de nou els santcugatencs s'han fet amos del partit per endur-se el triomf.

El Futbol Sala Sant Cugat ha estat superior en el primer temps i la primera ocasió ha estat rebutjada pel pal. No ha estat fins el minut 16 que Alex Katib ha aconseguit avançar l'equip i deixar en avantatge mínim el marcador abans del descans. A la represa, el Viladecans ha fet ràpidament l'empat a un gol i només dos minuts més tard ha capgirat el resultat amb una gran diana.

Els vermell-i-negres han despertat en el segon temps per tornar a igualar amb un fort xut. El partit no tenia control i els locals han estat més encertats per tornar a avançar-se amb el 3 a 2. Els visitants seguien amb esperances i han fet l'empat de nou en el minut 32 amb una gran passada a l'espai. Després del servei de mig camp, el FS Sant Cugat s'ha tornat a avançar i poc més tard han ampliat l'avantatge amb un gol que semblava tancar el partit.

A cinc minuts per al final el Viladecans ha tret l'últim alè d'esperança fent el 5 a 4, però les expulsions en els últims minuts els han castigat i els locals han aprofitat per fer el 6 a 4 definitiu i tancar així el partit.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca el nivell defensiu del primer temps i l'encert de cara a porteria del segon.

Jaime Martínez

Em quedo amb la primera part defensivament i amb la segona per l'encert de cara a porteria. Hem reaccionat molt bé mentalment.

Abans del matx, el Futbol Sala Sant Cugat ha presentat els 20 equips que l'entitat té per aquesta temporada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.