L'Handbol Sant Cugat ja coneix la victòria després de superar el Pardinyes

L'Handbol Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada després de superar (34-27) CH Lleida Pardinyes a la 3a jornada de Primera Estatal. Després d'un primer temps igualat, els santcugatencs han ajustat la defensa i han millorat l'encert en atac en el segon temps per acabar guanyant per set gols de diferència i trencar la mala ratxa de resultats.

Una gran segon part ha donat la victòria al conjunt d'Armand Rubiño i els primers punts de la temporada després de dues derrotes consecutives. El primer temps no ha estat gaire bo per part santcugatenca, amb una defensa molt dèbil i errades en atac que no han permès distanciar-se en el marcador. Tot i el fluix primer temps, els lleidatans tampoc no han pogut posar-se per davant en el marcador i al final el primer temps ha acabat en empat (15-15).

En el segon temps els santcugatencs han canviat el xip i han ajustat la defensa, i han començat a agafar avantatges en el marcador aprofitant els ràpids contratacs. Al final, una gran defensa i un bon atac han donat els seus resultats amb la victòria per set gols de diferència.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, destaca el canvi de mentalitat després del descans.

Armand Rubiño

En la segona part la defensa ha estat més activa i participativa. En atac en el primer temps hem tingut ansietat i en la segona part ens hem tranquil·litzat.

La següent jornada els santcugatencs visiten el Pilar Maristes de Saragossa, situat a mitja taula amb tres punts.