El PHC Sant Cugat debuta amb victòria per la mínima davant el Rivas

El PHC Sant Cugat debuta amb victòria (3-2) davant el Rivas en l'estrena a la lliga a Primera Estatal. Els vermell-i-negres han suat de valent per derrotar un conjunt madrileny recent ascendit que amb una forta defensa ha complicat molt les coses als homes de Francesc Sucarrats.

El primer gol a la lliga del PHC Sant Cugat només s'ha fet esperar quatre minuts i ha estat obra de David Yepes. Els vermell-i-negres han sortit entonats, però la reacció del Rivas també ha estat ràpida i en el minut 10 en un mà a mà ha arribat el gol de l'empat. El Rivas defensava fort i sortia al contraatac i ha disposat de dos llançaments al pal per avançar-se. Les ocasions més clares eren visitants i després d'una bona passada enrere ha fet l'1 a 2. Saltava la sorpresa i en els últims instants del primer temps els santcugatencs topaven amb els pals.

A la represa, David Yepes amb una falta directa quan només havien passat quatre minuts ha fet l'empat a dos. Amb la igualada, els locals buscaven més la porteria contrària, però sense gaire encert. Finalment en el minut 17 del segon temps Pau Gilabert ha fet el gol que tornava a avançar el seu equip. En els últims instants, el Rivas ha apretat per mirar d'igualar i els santcugatencs han disposat d'una nova falta directa que no ha entrat. Al final el triomf s'ha quedat a casa.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Francesc Sucarrats, destaca que guanyar el primer partit de lliga sempre és complicat.

Francesc Sucarrats

M'esperava que seria difícil perquè en el primer partit de lliga mai tens referències dels rivals ni dels àrbitres.

El proper rival dels santcugatencs serà el CP Manlleu la setmana vinent .