El Junior frega la proesa de nou però torna a caure contra un dels grans, l'Egara

El Junior masculí d'hoquei herba torna a plantar cara a un dels grans de la Divisió d'Honor, l'Egara, però es queda curt de nou i acaba perdent per la mínima (1-2). Els de Terrassa, que jugaran la segona ronda de la Lliga Europea, s'han situat 0 a 2 al descans, i en un inici frenètic a la segona part els locals han retallat distàncies mitjançant Nil Marí. Malgrat bolcar-se a l'atac als minuts finals, on han jugat amb un home menys en algunes fases, els de Dabanch no han pogut empatar.

Que el Junior és cada vegada més a prop dels tirans de l'hoquei herba estatal és tan cert com que s'està eternitzant el moment en què els blau-i-negres donin el cop de puny sobre la taula definitiu i vencin un dels grans d'una vegada per totes. De nou, els de Dabanch han tractat de tu a tu un dels millors equips del continent, un Egara que, això sí, s'ha fet amo i senyor del partit durant els 10 primers minuts. Només passat aquest tram inicial el Junior ha despertat i ha sortit de la cova, i el partit s'ha animat al principi del segon quart.

Una ocasió i un penal córner del Junior han precedit, contràriament, el primer gol dels egarencs. Xavi Aguilar ha avançat els visitants rematant una pilota que es passejava per davant la porteria. Només un minut més tard el Junior ha tornat a tenir una altra ocasió, però de nou Quico Cortés, porter internacional de l'Egara i un dels protagonistes de la nit, ha evitat el perill. I quan el Junior s'ho creia més, Aguilar de nou ha completat una jugada de l'Egara per banda per situar el 0 a 2.

El descans no ha aturat les escomeses locals, liderades per un incansable Nil Marí. Un treball que ha donat aviat els seus fruits, amb Marí retallant distàncies al minut 4 després d'un penal córner. Des de llavors, el joc s'ha igualat, cap dels dos equips ha dominat amb claredat el joc si bé el Junior era qui més ho provava. Així, s'ha arribat als minuts finals amb els santcugatencs cada vegada més bolcats en atac, però sense poder materialitzar les seves ocasions i havent de jugar amb un home menys per una targeta groga.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, ressalta l'efectivitat en les arribades del rival.

Jorge Dabanch

Ha fet un bon partit, però nosaltres hem creat moltes ocasions i no les hem sabut concretar. El seu porter ha estat molt bé, i han estat encertats. Han marcat quan han arribat.

L'Egara supera el Junior i se situa quart amb set punts, tants com el tercer, el Club de Campo. Els de Sant Cugat són ara cinquens amb sis, i diumenge tenen una cita clau per mantenir la plaça contra el sisè, la Complutense.