El masculí del Junior desaprofita dos quarts i cau contra la Complutense

El masculí del Junior perd (2-3) contra la Complutense a la 5a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han desaprofitat dos quarts i no han entrat al partit fins rebre el 0-3 en el tercer quart, però la reacció ha arribat tard tot i tenir ocasions per aconseguir l'empat.

El partit ha començat per als jugadors blau-i-negres en el minut 3 del tercer període, quan Antonio Sanz ha anotat el 0-3 per als madrilenys. En aquest moment ha reaccionat el conjunt local i ha canviat radicalment l'actitud sobre el camp. El partit l'ha iniciat un gol matiner de la Complutense als 20 segons de joc mitjançant Sanz. Els santcugatencs no han tingut gaires ocasions en els dos primers periodes.

Per contra, els visitants han fet gala d'una gran efectivitat i Iñigo Corral ha fet el segon poc abans d'acabar el primer temps. En el segon, hi ha hagut alguna arribada de tots dos equips, però el matx no s'ha animat fins el tercer. A la tornada del descans, s'ha viscut el mateix guió que a l'inici de partit i els madrilenys semblaven sentenciar amb el tercer gol després d'aprofitar una errada defensiva local. Amb el partit coll amunt, Jorge Dabanch ha canviat el sistema i el Junior s'ha llançat a l'atac.

Els santcugatencs han posat setge a la porteria madrilenya i Gerard Garcia ha donat esperances abans del final del període en retallar distàncies amb un penal còrner. En el darrer quart, la tònica ha estat la mateixa però el gol no arribava tot i els intents santcugatencs. El Junior ha renunciat fins i tot a jugar amb porter en els darrers minuts i l'emoció ha estat màxima amb el segon gol local, obra de Nil Marí.

Els madrilenys han vist perillar el triomf en el darrer minut, quan el Junior ha disposat de tres penals còrner consecutius que no han sabut aprofitar. El tècnic del masculí del Junior, Jorge Dabanch, lamenta el mal inici de partit dels seus jugadors.

Jorge Dabanch

Hem comès molts errors defensius i hem anat a remolc tot el partit. No hem entrat fins el tercer quart, ho hem intentat però en realitat crec que hem llençat el partit.

La derrota fa caure els santcugatencs a la sisena posició amb sis punts, mentre que la Complutense puja al cinquè lloc i en suma vuit. La següent jornada, d'aquí a dues setmanes, el Junior visita el Taburiente canari.