Un jove i efectiu Patí Hoquei goleja el totpoderós Mataró


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí derrota (5-1) el Mataró a la tercera jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han derrotat el conjunt mataroní que arribava a la cita invicte i recent descendit d'OK Lliga. Els de Francesc Sucarrats sumen dos triomfs i una desfeta en aquest inici de lliga.

Domini total d'un jove Patí Hoquei davant el totpoderós Mataró que s'ha vist superat durant tot el partit. Els santcugatencs han completat un primer temps excels. El primer quart d'hora només ha tingut un color, el vermell-i-negre. David Yepes ha obert el marcador amb la primera diana. Minuts més tard Pau Gilabert ha anotat el segon davant un conjunt del Maresme que es veia sorprès.

A les acaballes del primer temps, un gol mataroní ha posat emoció a la segona part. A la represa, ha arribat festival ofensiu dels de Francesc Sucarrats. Serrallonga ha marcat el tercer i Farners el quart que ha certificat pràcticament el triomf. David Yepes ha fet el seu segon i ha arrodonit la maneta final.

L'entrenador del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, ha volgut destacar la qualitat dels joves del planter.

Francesc Sucarrats

Els joves del planter fan una bona feina i demostren la seva qualitat amb el primer equip.

Els vermell-i-negres juguen a la pista del Girona a la quarta jornada de Primera Divisió.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.