El SantCu trenca la mala dinàmica de resultats i guanya l'Espluguenc


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya l'Espluguenc (3-1) a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol i torna a guanyar després de cinc jornades. Els vermell-i-negres han signat un partit molt complet per superar el fins aleshores líder del grup.

El Sant Cugat Esport ha sortit al terreny de joc disposat a deixar enrere la mala dinàmica de les últimes jornades i donar un cop de puny damunt la taula davant del líder. Des dels primers compassos de matx els santcugatencs han demostrat un punt més d'intensitat que els visitants, molt segurs en defensa i han generat moltes oportunitats en atac. La bona dinàmica santcugatenca ha propiciat el gol local al minut 15, obra de Victor Castro. Després del gol, els vermell-i-negres han pogut sentenciar el partit, però no han estat encertats de cara a porteria.

A la represa, el SantCu ha posat contra les cordes l'Espluguenc i ha generat opcions de gol molt clares, però no ha acabat de concretar. Finalment al minut 72 José Gonzalez ha enviat al fons de la xarxa un potent xut des de tres quarts. Després del segon, el matx s'ha trencat i qualsevol dels dos equips ha pogut marcar. El primer a fer-ho ha estat l'Espluguenc, quan Virgilio Tercero ha transformat un penal a vuit minuts del final. Quan el partit ja s'ha apropat al final, l'arbitre ha xiulat un altre penal, aquest cop a favor del Sant Cugat, que ha transformat Jose Ramon Montilla per posar el definitiu 3 a 1 al marcador.

La setmana vinent els vermell-i-negres visiten el camp del Begues, dotzè classificat i rival directe dels santcugatencs.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.