El Junior supera la seva història i guanya el Club de Campo

El Junior bat la seva història i guanya per primera vegada un dels quatre grans de la Divisió d'Honor (2-1) d'hoquei herba, el Club de Campo. Els blau-i-negres han estat capaços de capgirar el gol inicial dels madrilenys i mantenir de forma èpica el resultat en els últims minuts.

El Junior ha sortit a l'atac des del primer minut de partit i ha disposat de la primera ocasió, però una errada defensiva ha provocat el gol del Club de Campo en el minut 9. El Junior s'ha refet del cop i abans d'acabar el primer quart ha disposat de dues ocasions, una d'elles de penal còrner. El segon període ha seguit amb perill blau-i-negre amb una gran ocasió que no han pogut transformar i el segon penal còrner evitat pel porter de l'equip madrileny.

La segona meitat ha tornat a començar amb el Junior buscant el gol, de nou amb un penal còrner. Els locals arribaven però no materialitzaven les ocasions fins que en el minut 10 del tercer quart finalment ha arribat el gol de l'empat després d'una passada enrere. El Club de Campo ha reaccionat mitjançant un penal còrner que no ha transformat i quan acabava el període Nil Marí amb un llançament a la mitja volta ha portat la bogeria a l'estadi Lluís Serrahima.

La sorpresa saltava al marcador i el conjunt madrileny ha sortit disposat a reaccionar i tancar el Junior a la seva àrea. Els locals buscaven el contraatac per sentenciar i han trobat el gol, però l'àrbitre l'ha anul·lat. En els últims dos minuts el Club de Campo ha apurat les seves opcions, però els blau-i-negres han mantingut l'avantatge per endur-se un triomf històric.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, destaca la importància del triomf i que aquest era un dels objectius de la temporada.

Jorge Dabanch

L'objectiu que teníem era per fi guanyar un dels grans. Ara ens toca crèixer, però també tenir els peus a terra.

El proper rival del Junior serà l'RS Tenis d'aquí a dues setmanes.