Sant Cugat encén els llums de Nadal en un acte amb famílies i música


  • Comparteix:

Uns 200.000 llums s'han encès aquest dimecres a la tarda en la tradicional arrencada de la campanya nadalenca per il·luminar els carrers de la ciutat fins el dia de Reis. La plaça d'Octavià ha estat l'escenari d'una festa al ritme de The Penguins, que han fet ballar grans i petits.

L'encesa ha aplegat centenars de famílies senceres que han gaudit de la música i de ser els primers en veure la il·luminació de la plaça d'Octavià una vegada l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha premut el botó que ha fet córrer la llum pels carrers de la ciutat.

Així ha començat una campanya nadalenca que els santcugatencs han rebut amb ganes i optimisme. És el cas de Sònia Cornellas, Rosana Tutavilla i el germans Pol i Bruna Garcia.

Assistents

El Nadal m'agrada molt sempre que econòmicament vagi bé. / M'encanten aquestes festes perquè és un moment d'amor i família. / M'agraden molt les festes amb música i les llums.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha posat de relleu la participació de les entitats del tercer sector que han estat les encarregades de fer la decoració del xiprer del centre de la plaça. A més, ha destacat que amb aquesta il·luminació es busca animar aquestes dates i dinamitzar el centre de la ciutat.

Cristina Paraira

Aquest acte ja és una tradició. Volem crear esperit nadalenc, potenciar el comerç i que les famílies i, sobretot, els nens passin un bon Nadal.

Els llums s'encendran cada dia fins al 6 de gener, entre dos quarts de sis de la tarda i les onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el mateix dia de Reis, que estaran actius fins les dues de la matinada.

Aquesta encesa dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca, en la qual destaca l'obertura de la pista de gel del carrer de Josefina Mascareñas, que es farà divendres a les sis de la tarda.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.