L'hoquei herba i l'hoquei patins dominen els Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

L'hoquei herba i l'hoquei patins han dominat amb dos guardons cadascun la 19a edició dels Premis Esport en Marxa organitzada per Cugat.cat. La secció femenina del Junior d'hoquei herba, millor promoció de la base, i l'infantil, millor equip júnior, juntament amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat, milllor direcció esportiva, i l'entrenador del Vendrell d'hoquei patins, Guillem Pérez, millor tècnic, han estat quatre dels nou guardonats. L'atleta Dídac Salas ha revalidat el premi de millor esportista després de guanyar-lo el 2011.

L'atleta Didac Salas ha estat escollit millor esportista santcugatenc i agafa el relleu de l'esquiador valldoreixenc Pol Carreras. Salas ha finalitzat subcampió d'Espanya absolut de perxa a l'aire lliure, campió estatal promesa i absolut i cinquè a l'Europeu sub 21. Un altre dels grans triomfadors de la nit ha estat l'hoquei herba del Junior com a millor promoció de la base i l'infantil com a millor conjunt júnior amb el campionat de Catalunya i estatal d'hoquei herba i l'Estatal de sala. Salas, Pedrerol i Guasch destaquen la feina feta per aconseguir el premi.

Guanyadors

És un orgull rebre el reconeixement de la meva ciutat / El premi és el resultat d'una gran temporada / La formació dels nostres tècnics és la clau dels èxits del Junior.

L'hoquei patins també ha rebut doble reconeixement. El Patí Hoquei Club Sant Cugat, com a millor direcció esportiva, i l'entrenador santcugatenc del Vendrell, Guillem Pérez, com a millor entrenador pel subcampionat mundial sub 20 amb la selecció espanyola i la Lliga Catalana assolida amb l'equip vendrellenc, han rebut el doble guardó. El torneig benèfic de pàdel Força Miquel contra la leucèmia infantil que s'organitza al Club Esportiu Valldoreix també ha estat guardonat com a millor projecció social.

Guanyadors

Tenim els millors formadors de Catalunya / És molt important el recoenixement de la meva ciutat / L'èxit del Força Miquel és de tots els que participen.

El Rugby Sant Cugat, com a millor equip sènior, el futbolista del Nàpols David López, com a projecció exterior, i l'expresident del Club Voleibol Sant Cugat Miquel Martínez, a tota una trajectòria, han rebut la resta de guardons.

Guanyadors

És el reconeixement a la feina del primer i segon equip de l'entitat / Estem molt contents d'aquest guardó pel David / Li dedico el premi a la meva família

L'acte s'ha celebrat aquest divendres al CAR de Sant Cugat amb la presència de 150 persones.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.