El Patí Hoquei Sant Cugat supera un dur Palafrugell i segueix en zona d'ascens

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (4-2) el Palafrugell a la 9a jornada de lliga de Primera Divisió i segueix en zona d'ascens a Ok Lliga. Els santcugatencs han anat sempre per darrere en el marcador i han arribat amb l'1 a 2 al marcador. Els vermell-i-negres han capgirat el resultat amb una destacada actuació del porter santcugatenc Alain Rivero.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat continua invicte al pav 2 de la Rambla del Celler i suma els seus partits per victòries com a local. El matx ha començat elèctric i al minut nou els visitants s'han avançat. Els vermell-i-negres han empatat ràpidament mitjançant David Yepes. El partit ha embogit amb atacs constants a les dues porteries. Els visitants han donat un cop d'efecte al marcador amb l'1 a 2 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, els porters dels dos equips han destacat amb brillants actuacions. La jugada clau ha arribat quan David Yepes ha estat expulsat després de rebre una clara falta que els àrbitres no han xiulat. Set minuts de joc brillant dels santcugatencs han servit per donar la volta al marcador. Joan Farnés primer, Pablo Aguarón amb un gran gir i Pau Gilabert amb una excel·lent jugada que ha situat el 4 a 2 definitiu. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Sucarrats, destaca la solidesa defensiva de l'equip.

Francesc Sucarrats

La solidesa defensiva demostra els bons resultats de l'equip.

Els vermell-i-negres segueixen en zona d'ascens a Ok Lliga i dissabte visitaran l'Alcobendas, segon classificat.