Mossèn Pere serà fill predilecte de Sant Cugat i rebrà un homenatge el 16 d'abril


  • Comparteix:

L'equip de govern portarà al ple de gener proposar el difunt mossèn Pere Grau fill predilecte de la ciutat. Ho ha anunciat aquest dijous al consell de barri de les Planes, que també ha aprovat la iniciativa de les entitats de batejar com a 'Pere' o 'Cura Pere' l'espai social que sorgirà de la cobertura de les pistes esportives del districte i de celebrar una festa d'homenatge al capellà el 16 d'abril.

Grau va ser durant 50 anys rector de la parròquia del districte fins la seva mort al novembre passat. Fins ara el títol de fill predilecte l'ostenten la Penya Regalèssia (2014), Pilar Gefaell (2012), Pep Blanes (2011) i Joan Fàbregas i Joan Llamas, aquest darrer a títol pòstum (2006).

El president del consell de barri de les Planes i comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha anunciat que la proposta de fill predilecte vol agrair la feina de Grau a la comunitat.

Altres temes del consell
El director d'obres de districtes, Francesc Serra, ha anunciat que els treballs del Pla de Millora de Can Borrull començaran l'estiu vinent i duraran un any. Serra ha avançat que la Diputació està enllestint la redacció del projecte, que ha eliminat la rotonda que toca l'estació i que ha continuat la reducció a la baixa de les quotes veïnals. Des de l'Associació de Veïns de Can Borrull, Puri Moreno, ha reiterat la desinformació que pateixen els veïns, sobretot de cara a la presentació del projecte que l'Ajuntament ha convocat al febrer.

les pistes esportives -amb un cost de 250.000 euros procedent dels comptes municipals-, Puigdomènech ha anunciat que no estarà a punt per a la festa major, al setembre. També ha afirmat que crearan una comissió amb els planencs per decidir l'ús social de l'edifici ecològic i que el dia 30 començaran cinc plans d'ocupació en neteja forestal i treballs del projecte contra la pobresa energètica.

Primer consell del mandat
El consell té la representació de nou entitats, tres d'elles noves a l'òrgan com la Banda Municipal, la Comissió de Festes i l'AMPA de la Floresta. La resta de col·lectius són l'APV de les Planes, l'AV de la Rabassa del Pi, l'AV de Can Borrull, l'Espai Familiar, el Racó de l'Amistat i el Grup de Dones. La sessió ha mantingut Agustín González com a sotspresident i ara també representant planenc al Consell de Ciutat. A la sessió d'aquest dimecres, hi han acudit acudit 16 persones,
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.