El cor de l'Escola Municipal de Música porta les seves nadales a Cugat.cat


  • Comparteix:

Les nenes del cor infantil de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han fet parada aquest divendres a Cugat.cat per dedicar unes nadales. L'actuació forma part de la iniciativa 'Nadales al carrer', que cada any recorre algunes vies de la ciutat per regalar el seu cant als santcugatencs.

Els cors infantils de les escoles Àgora-Patufet, Pi d'en Xandri i Pins del Vallès han participat d'aquesta proposta musical, acompanyats també pel Cor Infantil Fusió, Cor Jove Fusió, Cor Adults Fusió, Cor Infantil de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, Cor Ricomà, Petits Cantors Cantorata del Monestir, Cor Gymel i Cor Jove de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'activitat ésta organitzada per Sant Cugat Comerç (StC) i l'Escola Fusió, i té l'objectiu de reivindicar l'esperit nadalenc als carrers i comerços del municipi.

Cugat.cat oferirà a la seva web a partir de la setmana vinent les actuacions d'aquestes corals a la plaça de Barcelona, on s'ha inaugurat el pessebre aquest divendres.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.