Cugat.cat estrena nova web i 'app' de televisió connectada


  • Comparteix:

Cugat.cat ha presentat aquest dimarts el nou disseny de la seva web i l'aplicació de televisió connectada per a monitors LG i Samsung. La presentació ha tingut lloc a EsadeCreapolis davant del teixit social, polític i econòmic de Sant Cugat.

El llançament de les dues novetats té l'objectiu d'arribar al màxim de públic possible, tal com ha explicat el director accidental del portal públic multimèdia, Joan Miquel Fernández.

Joan Miquel Fernández

Tant la nova aplicació per a televisions connectades com la nova web responen a l'objectiu d'arribar al màxim de públic. En aquest cas amb nous suports, però també amb la web, que s'adapta a tauletes, mòbils i altres ordinadors.

Què és l'aplicació de televisió connectada?
Tots els continguts audiovisuals del mitjà multimèdia públic de Sant Cugat, Cugat.cat, ja estan disponibles a les televisions connectades d'LG i Samsung gràcies a aquesta aplicació. D'aquesta manera, Cugat.cat té un nou suport per distribuir gratuïtament les seves propostes d'actualitat i entreteniment entre els usuaris d'aquesta tecnologia. Per accedir-hi, només cal descarregar-se l'aplicació als markets d'aquests televisors, de manera gratuïta i d'accés lliure, des de qualsevol punt del món.

La presència al mercat de televisions connectades suposa sumar una plataforma més a l'oferta actual del grup multimèdia: ràdio FM, diari digital i la televisió IP. Cugat.cat es converteix així en el primer mitjà local de Catalunya sense llicència de TDT a oferir una aplicació d'aquestes característiques. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor el pas endavant que suposa tot plegat.

Mercè Conesa

Se us ha de felicitar per haver aconseguit avui, a través de la tecnologia, fer un pas més cap a la innovació i al servei al ciutadà.

Nova web de Cugat.cat
El grup de comunicació multimèdia ha aprofitat l'acte per donar a conèixer el nou disseny de la seva web. Les principals millores són:

Web 'responsive': independentment del dispositiu d'accés, la web s'adapta a l'amplada i tecnologia del dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador d'escriptori)

Xarxes socials i posicionament: s'aposta per la integració nativa del portal a les principals plataformes de xarxes socials del mercat (Twitter, Facebook i Google+). També s'han corregit problemes de posicionament SEO com la implantació de metadades i 'opengraph'.

Revisió del disseny i estructura: per agilitzar la càrrega del web s'ha modificat el codi .CSS i html. També s'han corregit alguns errors de la programació PHP.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.