La millora del centre i l'aplicació del pla d'habitatge, entre els principals objectius de govern per al 2016


  • Comparteix:

La millora del centre de la ciutat, l'aplicació del pla estratègic d'habitatge i l'inici de les obres del pavelló de la Guinardera són alguns dels principals objectius de l'equip de govern per a l'any vinent. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat aquest dimarts aquests projectes en la trobada de Nadal amb la premsa.

Obres a la ciutat
L'any vinent serà el de l'inici de la construcció del pavelló de la Guinardera i el de la licitació de les obres de l'institut Leonardo da Vinci. També s'impulsarà la millora del centre de la ciutat amb la conservació i la dinamització del Monestir, amb la construcció del nou Teatre la Unió i amb l'edificació de l'habitatge públic i de locals comercials a l'antiga benzinera de Rius i Taulet, uns treballs que començaran al gener i que afectaran la mobilitat de l'avinguda.

Més enllà de les construccions, Conesa assegura que l'equip de govern vol marcar perfil propi amb polítiques socials i de proximitat. En aquest sentit, l'alcaldessa ha posat en valor la feina feta en la lluita contra l'atur, l'increment de beques menjadors i les bonificacions de l'IBI a famílies nombroses i monoparentals. L'alcaldessa ha demanat a la ciutadania que els valorin per les seves actuacions més enllà de les sigles partidistes.

Mercè Conesa

La gent no ens veu com som. A vegades se'ns etiqueta i se'ns diu als de Convergència que som de dretes i conservadors. Que mirin les polítiques que hem endegat.

Aplicació del pla d'habitatge
Un dels principals objectius per al 2016 és l'impuls del pla estratègic d'habitatge. Entre les mesures recollides, hi ha la possibilitat que l'empresa municipal Promusa compri habitatge infrautilitzat a particulars per introduir-lo al mercat, segons el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

Damià Calvet

Començarem a aplicar el pla d'habitatge amb un observatori. Segur que trobarem via pressupost la fórmula per començar a comprar habitatge.

La millora de la qualitat de l'aire també forma part dels reptes de l'equip de govern. Una de les actuacions per al 2016 serà la implementació de vehicles elèctrics a la flota municipal i de busos.

Un altre dels missatges de la trobada de Nadal amb els periodistes ha estat per a ERC-MES. Conesa manté estesa la mà als republicans, amb qui ha pactat els pressupostos, per elaborar un pacte govern per a tot el mandat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.