L'Olímpyc Floresta va de més a menys contra una Escola Pia amb molt encert

L'Olímpyc Floresta cau (3-7) davant l'Escola Pia de Sabadell a la 19a jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els visitants han demostrat la condició de líder i a poc a poc s'han fet amb les regnes del partit malgrat el bon primer temps d'un Olímpyc Floresta que no ha sabut frenar un conjunt sabadellenc molt efectiu en atac.

Els florestans han sortit molt endollats al partit, amb pressió la sortida de pilota dels visitants per no deixar-los jugar còmodament. S'han avançat els de Xaloc Rion amb un gol d'Albert Cardona, que ha aprofitat el refús del porter en un penal que ell mateix ha xutat.

Ha estat uns primers minuts amb alternatives i ocasions per totes dues bandes. Semblava que els blau-i-blancs arribarien al descans amb avantatge, però en dos minuts els sabadellencs han donat la volta al marcador amb dos gols i, fins i tot, han fet un tercer que ha fet que els florestans comencessin a jugar de cinc. En una falta, Fernando ha retallat distàncies i s'ha arribat al descans amb 2 a 3 per l'Escola Pia.

En el segon temps, de nou l'Olímpyc ha sortit amb intensitat, però els sabadellencs no s'han deixat portar pel ritme local i ràpidament han posat terra per mig amb dos gols. Rion ha mogut la banqueta i de nou han passat a jugar de cinc, fet que ha aprofitat l'Escola Pia per marcar en dues ocasions a porta buida, per desesperació local que ho ha intentat i només ha pogut marcar un gol més mitjançant Albert Cardona.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta destaca que la qualitat del rival ha decantat la balança en contra seva.

Xaloc Rion

Sabíem de la seva qualitat i que podiem relaxar-nos. Hem tingut alguna davallada i ells ho han aprofitat. Els àrbitres tampoc no ens han ajudat a fer el nostre joc.

La derrota, segona consecutiva dels florestans, els deixa amb 20 punts i en zona perillosa de la classificació. La setmana que ve visiten el Sala 5 Martorell, que té tres punts més a la classificació.