El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix fent-se gran i tomba el líder, el Barça B


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat fa un pas endavant i supera (2-0) el líder de Primera Divisió, el FC Barcelona B. L'empenta i la creativitat dels joves santcugatencs s'han imposat al fins ara millor equip de la competició, amb gols de Pau Gilabert i Joan Farnés a la segona meitat. Els vermell-i-negres tanquen la primera volta en sisena posició amb 21 punts i amb l'assignatura pendent d'endur-se el primer triomf fora de casa.

Triomf de prestigi d'un Patí Hoquei Club Sant Cugat que ha demostrat que pot fer front qualsevol equip de la categoria de plata de l'hoquei patins estatal. Els vermell-i-negres han estat pacients i han sabut esperar per materialitzar una de les nombroses oportunitats que han tingut. De fet, a la primera meitat han disposat d'una falta directa després d'una gran jugada de Pablo Aguarón, però Pau Gilabert no l'ha aprofitat i el matx ha arribat al descans amb empat a 0.

El poc encert de cara a porteria que han tingut els de Sucarrats s'ha corregit ràpidament al segon temps, quan Pau Gilabert ha esmenat el seu error i ha completat una ràpida jugada per anotar un gol. El matx ha mantingut el seu ritme elèctric i trepidant, i malgrat que tots dos equips han tingut opcions d'anotar el Patí Hoquei ha tingut l'ocasió més clara amb un penal que no ha pogut marcar Aguarón.

El tècnic del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, creu que la victòria podria haver estat més contundent tenint en compte el joc.

Francesc Sucarrats

Era un partit complicat perquè volien acabar líders la primera volta. I penso que han sortit vius, si el partit acaba 6 a 1 no passa res.

No obstant això, dos minuts després Joan Farnés ha fet esclatar el pav 2 de la Rambla del Celler amb el segon gol dels locals i, a partir de llavors, s'han aferrat al bon resultat amb llargues possessions i amb un Alain Rivero infranquejable, que ha signat un gran partit.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.