Sant Cugat escalfa motors per a un Carnaval carregat d'espases làser, princeses i vaquers


  • Comparteix:

Sant Cugat es prepara per a un Carnaval que arribarà carregat de batalles d'espases làser, de princeses màgiques passejant pel carrer i amb vaquers gaudint de la festa. Les botigues de disfresses de la ciutat veuen amb optimisme la previsió de vendes i creuen que els clients esperaran fins l'últim moment per fer les seves compres.

L'èxit de pel·lícules com 'Frozen' i 'Star Wars', i de sèries de televisió infantils com 'La Patrulla Canina' s'ha fet notar a les botigues de la ciutat. Així, tant el cinema com la televisió marquen tendència per aquest Carnaval, com han explicat a Cugat.cat les venedores de les botigues Party Fiesta i Don Dino, Laura Ballestín i Míriam Álvarez.

Venedores

El que més venem és 'Star Wars', vaquers i princeses. / Es ven molt 'Star Wars', 'La Patrulla Canina' i 'Los vengadores' per als nens; per a les nenes, 'Las descendientes', 'Frozen' i les princeses en general.

Malgrat les tendències, els clients deixen volar la seva imaginació a l'hora de triar la disfressa.

Clients

Em disfressaré de minion. / De policia i anirem al Carnaval de Sitges. / De Zorro. / Estava mirant de què disfressar-me i he trobat això de calamar.

El Carnaval a la ciutat
El Carnaval comença aquest dijous a la plaça d'Octavià, amb la Crida del Gall. Les activitats s'allargaran fins diumenge i els santcugatencs podran participar en el Cercatasques, el Ball de Gitanes i el Ball del Carnaval.

Els districtes proposen per celebrar el Carnaval diferents rues, balls, música, àpats populars i concursos de disfresses. Les activitats tindran lloc entre aquest divendres i diumenge a diversos espais de Mira-sol, les Planes i la Floresta.

Valldoreix celebra aquest diumenge la festa de la disbauxa amb la rua de Carnestoltes i el concurs de disfresses. La iniciativa, organitzada per l'EMD i les associacions veïnals i culturals del territori, començarà a les deu del matí a la plaça de l'Estació, on també hi haurà una xocolatada per a tothom i animació musical.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.