La gala de Pallassos Sense Fronteres arribarà a Sant Cugat en suport als infants refugiats


  • Comparteix:

La gala de Pallassos Sense Fronteres arribarà diumenge de la setmana vinent al Teatre-Auditori amb la intenció de recaptar el màxim per a projectes que l'entitat està desenvolupant en suport als infants refugiats de Síria, l'Iraq, l'Afganistan i Eritrea. El pallasso Tortell Poltrona apadrina aquesta iniciativa que també tindrà la participació de la cantant Sílvia Pérez Cruz i Pepa Plana, entre d'altres.

Els artistes Pep Callau, Claire Ducreux i el duo El Negro y El Flaco també s'han sumat a aquesta proposta que busca un doble objectiu: pal·liar la situació psicològica dels infants atrapats en aquesta situació i contribuir a ampliar la visió que es té de la cultura. Ho ha explicat Tortell Poltrona a la presentació de l'espectacle.

Tortell Poltrona

Som una eina per poder apropar les arts escèniques a aquesta problemàtica, no només amb la idea de pal·liar la situació psicològica, sinó també per contribuir que la nostra cultura tingui més amplitud.

Poltrona ha explicat que l'espectacle consistirà en intervencions de tots els artistes que aniran acompanyades per imatges de les expedicions que l'organització ha fet fins ara. Poltrona ha fet una crida a la participació perquè, segons ha explicat, l'organització es manté viva gràcies a les col·laboracions del públic amb gales com la que viurà el Teatre-Auditori i a la participació voluntària dels artistes que hi col·laboren.

Tortell Poltrona

Fem aquesta gala perquè necessitem recursos per poder continuar endavant. Les institucions ens han deixat pelats, sobretot a les organitzacions que treballem fora.

L'espectacle començarà a les sis de la tarda i el preu de les entrades oscil·len entre els 15 i els 25 euros.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.