Sant Cugat té un nou punt de càrrega per a vehicles elèctrics a l'estació de Volpelleres


  • Comparteix:

El departament de Territori i Sostenibilitat ha activitat aquest dimecres un punt de càrrega per a vehicles elèctrics a l'aparcament de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Volpelleres que podrà donar servei a dos vehicles alhora. L'actuació vol fomentar l'ús combinat de transports sostenibles i així reduir l'impacte del transport privat.

La instal·lació és fruit de l'acord de col·laboració entre el departament que lidera Josep Rull, els FGC, el Clúster d'Eficiència Energètica (CEEC), el Clúster Railgrup, l'associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour i les empreses Simon, ImesAPI i Empark. El projecte té un cost de 35.500 euros i pretén potenciar la intermodalitat, a través de la col·laboració entre les institucions públiques i el sector privat, com ha explicat el conseller Rull.

Josep Rull

Apostem per reforçar la intermodalitat i la capacitat de treballar en equip.

L'altre punt de què disposen els usuaris de FGC està localitzat a l'aparcament de l'estació de Sant Cugat, des de novembre. A més, l'Ajuntament de Sant Cugat ha participat en els últims anys en la instal·lació del punt de càrrega que hi ha a la benzinera dels Túnels de Vallvidrera, gestionat per Tabasa, i el de l'avinguda del Pla del Vinyet, que gestiona només el consistori.

Les parades de FGC de Martorell Enllaç i Sant Quirze també disposen d'aquests punts d'abastament. En els propers mesos, se n'acabaran d'instal·lar a l'estació d'Igualada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.