L'Handbol Sant Cugat es desespera amb l'arbitratge i perd set jornades després

L'Handbol Sant Cugat acaba indignat amb l'arbitratge i cau davant El Pilar Maristas (30-32) al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han enyorat els gols i rendiment de Marc Jordán i Lluís Calvera, i sense referències clares al davant els ha costat trobar situacions assequibles de gol. Els vermell-i-negres han arribat a manar per dos gols en el moment clau del partit, però quatre exclusions en els últims 10 minuts han condicionat el matx i el visitants han acabat superant un Handbol Sant Cugat que trenca sis jornades sense perdre.

Els primers compassos de matx han evidenciat la dificultat de trobar un pla B quan no hi ha les referències ofensives de Jordán i Calvera. Armand Rubiño s'ha vist obligat a demanar temps mort quan l'equip, desdibuixat, ha vist com els aragonesos agafaven un marge de quatre gols (5-9). Les possessions llarges dels visitants feien córrer el temps i només la insistència de Carlos Marín ha retallat distàncies, tot i que una darrera embranzida dels de Saragossa ha col·locat de nou els quatre gols de marge(11-15).

A la segona meitat, uns bons primers minuts dels locals s'han impregnat d'una major tensió darrere i els de Rubiño han empatat i s'han arribat a posar per davant (21-20), fet que ha obligat Javier Arteta, tècnic d'El Pilar, a aturar el partit amb un temps mort. Tot i no acabar de manar en el matx, els locals han adquirit un avantatge de dos gols (26-24). Quan semblava que l'Handbol Sant Cugat podia encarrilar el partit, s'ha iniciat un període en què els santcugatencs han jugat sistemàticament amb un home menys.

Pau Masllorens, Gorka, Adrià León i Carlos Marín han estat exclosos en els últims 10 minuts i els aragonesos ho han aprofitat per capgirar el marcador i acabar enduent-se la victòria. El tècnic de l'equip, Armand Rubiño, ha destacat les accions arbitrals com un dels principals factors de la derrota.

Armand Rubiño

Ens pitaven falta en atac en contra i la mateixa acció a l'altra banda era penal. Hem tingut quatre exclusions en els últims 10 minuts.

Els de Sant Cugat cauen a la vuitena posició i la setmana que ve esperen recuperar efectius per visitar l'OAR Gràcia sabadellenc.