El vent i el pont fan caure les vendes de l'Estocs a Fora


  • Comparteix:

El vent registrat aquest dissabte, el fred i el pont de Sant Medir han provocat un descens en les vendes de l'Estocs a Fora, segons Sant Cugat Comerç. La proposta comercial per vendre els darrers productes de la temporada després de les rebaixes d'hivern ha sumat una norantena d'establiments. La roba i els complements han estat els productes estrella.

El primer Estocs a Fora de l'any comença amb uns mals resultats. Les expectatives d'altes vendes no s'han pogut complir pel mal temps i per la festivitat de Sant Medir, que ha fet baixar la presència de públic. Ho ha explicat la tècnica de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos.

Adela Burgos

El vent ha fastiguejat una mica el dia. No és el mateix sortir al carrer amb sol que amb vents forts. A més, ha volat alguna carpa i hem hagut de recollir-los. Això fa que la gent no dediqui tanta estona a comprar.

De fet, l'alerta de neu i pluja del cap de setmana passat va portar l'organització a ajornar l'activitat a aquest dissabte. Alguns comerciants s'han nostrat molestos per la data en què s'ha desenvolupat la jornada, coincidint amb el pont per la festivitat de Sant Medir, i asseguren que la d'enguany ha estat una de les edicions més fluixes.

Botiguers

Ha anat una mica a la baixa. / Val a dir que aquest any és una mica més fluix pel temps. / En ser pont a Sant Cugat no ha estat un dia tan bo com altres anys. / El vent i el fred fan que no vingui tanta gent.

Abrics, jerseis i roba d'hivern han estat els productes més venuts, amb descomptes entre el 50 i el 70% del preu original. Complements com bufandes, els barrets de llana i el calçat de pell també s'han pogut liquidar dels magatzems. No obstant això, els productes de la temporada d'estiu, que altres anys acumulaven grans vendes, no han tingut èxit. Un Estocs a Fora, el d'enguany, on el nombre d'establiments del sector de l'alimentació ha augmentat respecte altres edicions.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.