L'Olímpyc Floresta guanya el Manresa en una segona part boja i plena de gols

L'Olímpyc Floresta guanya (5-3) davant el Manresa en la 25a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han vist com els visitants igualaven un 3 a 0, però en l'últim minut el porter local Pol Cuairan ha fet el gol del triomf. En els últims segons, Dani Martí ha sentenciat el matx.

L'Olímpyc s'ha avançat en el primer minut de joc després d'un servei de banda i un xut de Miquel Verdaguer. En el primer temps, no hi ha hagut més gols tot i que els dos conjunts han disposat d'ocasions. En el minut 4 de la segona part, David Oliva ha fet el 2 a 0 amb un xut que primer ha anat al pal i el mateix jugador ha fet la jugada del tercer gol que ha culminat Edu Garcia.

Amb el 3 a 0 en contra, el Manresa s'ha posat a jugar de cinc i en el minut 10 ha fet el primer gol. Els visitants han tancat els florestans a l'àrea i en el minut 12 han fet el segon i pràcticament en la jugada següent han aconseguit fer el tercer i igualar el matx. Faltaven set minuts per a l'acabament del matx i començava un partit nou. Miquel Verdaguer ha topat amb el pal i quan ja s'entrava en l'últim minut el Manresa ha disposat d'una ocasió molt clara. La pilota no ha entrat i Pol Cuairan ha agafat ràpidament l'esfèrica per xutar des de la seva porteria i fer el 4 a 3 quan faltaven 51 segons.

El Manresa ha buscat l'empat a la desesperada i ha pogut fer el gol, però amb el temps gairebé exhaurit Dani Martí ha fet el 5 a 3 final.

L'Olímpyc visita la setmana que ve la pista de l'Hospitalet Bellsport.