Assadega'm, reconeguda amb un Premi Ciutat de Sant Cugat pel seu vintè aniversari


  • Comparteix:

L'entitat de suport a persones afectades per trastorns d'ansietat i depressió Assadega'm s'endú un Premi Ciutat de Sant Cugat. El guardó reconeix el vintè aniversari de l'associació i posa en valor que sigui un col·lectiu que abordi aquesta situació des de l'òptica dels afectats.

L'Associació per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió-Grups d'Ajuda Mútua (Assadega'm) es va fundar el maig de 1995 i els seus eixos de treball es basen a oferir informació, crear grups d'ajuda mútua i treballar per promoure la inserció laboral, entre altres.

El vicepresident de l'entitat, Antonio Fermoso, ha volgut compartir el premi amb tota la gent que hi col·labora i fer arribar la seva tasca especialment a les persones que pateixen aquestes afectacions en silenci.

Antonio Fermoso

Vull dedicar el premi a totes les persones que pateixen ansietat i depressió en silenci amb la càrrega de l'estigma que fa que no ho diguin.

Assadega'm té seu a Cal Temerari.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.