L'Handbol Sant Cugat perd davant el Sant Martí-Adrianenc i acumula cinc derrotes consecutives


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd a casa davant el Sant Martí-Adrianenc (27-35) a la 23a jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han anat a remolc tot el partit davant un dels conjunts de la part alta de la classificació. Els d'Armand Rubiño encadenen la cinquena derrota consecutiva.

El partit ha començat malament per a un SantCu que ha anat per darrere des dels primers compassos del matx en detriment d'un conjunt visitant, el Sant Martí-Adrianenc, que ha posat terra per mig només començar el primer temps. L'equip visitant, defensivament molt sòlid, ha combinat frenètics contracops i bones associacions mentre que els santcugatencs suaven per arribar a porteria davant l'exhibició del porter adrianenc. Amb el 11 a 18 s'ha arribat al descans.

A la represa, la tònica ha estat similar i, tot i la persistència dels locals, el Sant Martí ha aconseguit distanciar-se fins a 10 gols de diferència, una llosa que els de Sant Cugat han estat incapaços de capgirar fins gairebé a les acaballes del partit. Ja en els últims instants de matx, l'equip d'Armand Rubiño ha tret l'orgull i ha retallat distàncies amb gols insuficients per culminar una remuntada quasi impossible, i el marcardor final ha acabat 27 a 35. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, creu que els jugadors necessiten recuperar l'estat anímic per tornar a guanyar.

Armand Rubiño

Veig jugadors que a la pista no són ells. Hem d'ajudar-los.

La setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat ho tindrà complicat per trencar aquesta dinàmica negativa: visita la pista de la Unió Esportiva Sarrià, el quart classificat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.